حضرت آیت الله"ناصر مکارم شیرازی" از مراجع عظام تقلید در پاسخ به استفتایی اعلام کرد: باشگاه های ورزشی به همان اندازه که به مهارتهای ورزشی اهمیت می دهند به مسایل اخلاقی نیز اهمیت دهند.به گزارش حیات ، در پاسخ به استفتایی در باره بروز اتفاقات خلاف اخلاق اخیر در مسابقات ورزشی اخیر و همچنین بزرگنمایی و پخش تصاویر این عمل قبیح و رد و بدل شدن بلوتوث های مختلف میان مردم اظهار داشت:شک نیست آنچه دراین جریان واقع شده،بسیار زشت و زننده بوده و عفت عمومی را جریحه دار کرده است.
آیت الله مکارم شیرازی افزوده است:این اقدام نه تنها ازنظر اسلامی،قبیح است حتی ازجهات انسانی متعارف نیز کار زشت و ناپسندی بوده و عکس العملی که جناب"رویانیان"در مقابل آن نشان داده بجا و به موقع بوده و دلیلی بر احساس مسولیت از ناحیه اوست ولی بدون تردید نشر و اشاعه اینگونه مسایل موافق شریعت اسلامی نیست و همه رسانه ها و توده مردم باید در اینگونه موارد از نشر و اشاعه بپرهیزند.
وی ادامه داده است: برای پیشگیری ازتکرار این گونه حوادث ناگوار در آینده باید باشگاه های ورزشی به همان اندازه که به مهارتهای ورزشی اهمیت می دهند به مسایل اخلاقی نیز اهمیت دهند تا ورزشکاران عزیز ما مانند ورزشکاران قدیم که هر کدام نمونه ای از اخلاق و انسانیت و حافظ عفت عمومی بودند، باشند.
آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از پاسخ خود به این استفتاء بیان کرده است: به تماشاچیان محترم نیز توصیه می کنیم که از هرگونه تعبیرات زشت در مورد تیم های پیروز یا شکست خورده بپرهیزند و اگر کسانی مرتکب این کار می شوند آنها را به ورزشگاه راه ندهند تا فضای ورزشگاه ما معطر به اخلاق اسلامی و انسانی گردد.
در متن این استفتاء از آیت الله مکارم شیرازی آمده است: همانطور که استحضار دارید چندی قبل در مسابقه ای ورزشی، دو تن از بازیکنان یک تیم فوتبال مرتکب عملی خلاف اخلاق گردیدند، پس از انتشار تصاویر مجدد آن،سردار رویانیان مدیرعامل محترم باشگاه،این عمل را تقبیح و مجازات خاطیان را خواستار شدند و در ادامه،برخوردهای ایشان شدت یافت تا آنجا که سنگین ترین جریمه تاریخ فوتبال ایران توسط ایشان(رویانیان)برای خاطیان رقم خورد، جریمه ای که حتی برخی رسانه ها آن را مجازاتی غیرقانونی خواندند.
در بخش دیگر این استفتاء آمده است:خدمات ارزنده ی مدیر توانای این باشگاه در سمت های سابق و توفیقات ارزنده ایشان در نیروی انتظامی و اقدامات فرهنگ ساز ایشان درکاهش تلفات و سازماندهی 10 میلیون همیار پلیس و مدیریت حمل نقل و سوخت کشور بر کسی پوشیده نیست ، انسان اخلاق مدار و ولایت مداری که از بدو ورود به باشگاه از اخلاق سخن گفته و ابراز داشته اند"ما اخلاق می خواهیم نه فوتبال به هر شکل و وضعیتی".
به گزارش دفترآیت الله مکارم شیرازی،بخش دیگر این استفتاء حاکیست:حال با توجه به مسایل ما نحن فیه،سوال از محضر آن مرجع عالی مقام این است که آیا اقدام به انتشار و پخش تصاویر این عمل قبیح بعد ازبازی و بزرگنمایی آن که منجربه تولید طنزهای خلاف اخلاق و رد و بدل شدن بلوتوث های مختلف میان عموم مردم جامعه در سطح گسترده و استفاده ابزاری رسانه های بیگانه شده است، مصداق اشاعه فحشا می باشد یا خیر؟
پایان پیام